13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

K3 komt naar Makro Machelen en Makro Eke

K3 - De Wensboom
© Medialaan/VTM

Goed nieuws deze krokusvakantie voor de fans van de populaire meidengroep K3. Hanne, Marthe en Klaasje trekken donderdag en vrijdag immers naar de Makro-vestigingen van respectievelijk Machelen en Eke. Je kan zelfs kans maken op een meet&greet met de dames.

De signeersessies van K3 gaan telkens van 14 tot 15.30 uur door. Die dag deelt de vestiging waar ze zullen zijn vanaf 10 uur Meet&Greet-vouchers uit. Wie zo’n voucher kan bemachtigen, heeft recht op één officiële foto met Hanne, Marthe en Klaasje. Een foto die genomen zal worden door een heuse fotograaf van de winkelketen. Wanneer jouw familie een voucher bemachtigt, moet minstens één persoon in de rij blijven aanschuiven tot je aan de beurt bent. De rest van het gezin mag intussen wel vrij bewegen, laat Makro weten. Per gezin mag je overigens maximum twee vouchers gebruiken. Natuurlijk is het wel toegestaan om met verschillende mensen op één foto te staan.

Te laat? Niet getreurd!

Ook wie uiteindelijk geen voucher kan bemachtigen, heeft mogelijk toch nog een kans om dicht bij K3 te komen. Al worden de foto’s dan niet genomen door het Makro-personeel, maar moet je ze zelf (laten) nemen. Wie donderdag of vrijdag nog geen plannen heeft, kan dus misschien met de kroost even afzakken naar Machelen of Eke.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
  • Tags:
Entertainment Today