9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Davina Michelle: “Het komt nu beter tot zijn recht”

Davina Michelle: “Het komt nu beter tot zijn recht”

Foto: DPG Media

De spits voor het achtste seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ is afgebeten, de trein is weer vertrokken. Één van de revelaties dit seizoen zou wel eens de Nederlandse zangeres Davina Michelle kunnen zijn. Vlaanderen is nog niet zo erg vertrouwd met haar repertoire, maar daar komt ongetwijfeld tegen de zomer verandering in.

Suzan en Freek hadden het eerder al vermeld in Dag Allemaal dat ze meer fan zijn van ‘Liefde Voor Muziek’ dan hun eigen versie ‘Beste zangers’ en dat kan ook Davina nu beamen. “Jullie versie is veel mooier. Er zit meer reality in en de artiesten kunnen meer van zichzelf laten zien. De verhalen van de liedjes komen ook beter tot hun recht. Dat maakt het allemaal een pak emotioneler.”

Davina kwam samen met Suzan en Freek terecht in een groep bekende Vlamingen. En niet iedereen daarvan kende ze. “Met Camille had ik wel al samengewerkt in ‘The Best Of’ voor VTM. Maar de rest kende ik niet, dus het was enorm spannend om van hen liedjes uit te zoeken. Ik heb veel opzoekingswerk gedaan, want ik wilde niet als de onwetende Hollander overkomen. Maar het is goed gekomen volgens mij. Iedereen ging heel fijn met elkaar om.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today