4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Ronny Waterschoot: “Dat kon onmogelijk gebeurd zijn”

Ronny Waterschoot: “Dat kon onmogelijk gebeurd zijn”

Kurt Willaerts

Ooit was Ronny Waterschoot als Didier De Kunst in ‘Familie’ één van de meest gehate soapschurken van ons land. Nadien verdween hij wat uit de schijnwerpers, maar bleef vooral achter de schermen actief. Lange tijd wist hij corona te ontwijken, tot november vorig jaar. Toen ontkwamen ook hij en zijn vrouw Mieke er niet aan.

Die coronabesmetting was het begin van een lange lijdensweg voor Ronny. Omdat Ronny zijn zuurstofwaarden aan de lage kant waren, werd hij opgenomen in het ziekenhuis. En daar deed Ronny ‘een delire’. “Ronny had felle hallucinaties gehad. En door de medicatie die hij kreeg, leek hij nog meer in de war te geraken. De dokter vond het raadzaam hem naar huis te laten gaan, vanuit de redenering dat Ronny zich in z’n thuisomgeving beter en rustiger zou voelen”, doet zijn vrouw Mieke haar verhaal in Dag Allemaal.

Toen ze hem ging halen uit het ziekenhuis, schrok Mieke heel erg. Daar trof ze Ronny aan, maar niet zoals ze hem had achtergelaten. “Hij vertelde allerlei dingen die onmogelijk gebeurd konden zijn. Het was echt enorm schrikken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today