5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Davy ontgoocheld na Blind Getrouwd: “nog bewuster van mijn negatieve kantjes”

Nathalie en Dennis in Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

‘Blind Getrouwd’ was geen succes voor deelnemers Sven, Davy en Dennis. Ze voelden geen verliefde klik met hun partners en besloten om niet verder te gaan met de relatie na het experiment. Alleen Marijn Lenaerts vond er de liefde van zijn leven. Ondertussen zijn ook de andere drie mannen van straat en zijn ze weer gelukkig in de liefde.

Voor de vier mannen was het zonder enige twijfel een leuke ervaring, eentje waar ze heel wat over zichzelf, relaties en de vrouwen hebben kunnen bijleren. Althans drie van de vier mannen dan toch.

“Daar heb ik de tijd niet voor gehad’, lacht Sven Soetens in Story. Marijn daarentegen bevestigt wat hij al langer wist. “Vrouwen zijn nog altijd even ondoorgrondelijk.”

Davy Casteleyn heeft wel heel wat bijgeleerd over zichzelf. Al komt dit vooral door zijn nieuwe partner Julie. “Ze heeft mij nog bewuster gemaakt van mijn negatieve kantjes. Ik stel mezelf eerder afwachtend op om zeker niet gekwetst te worden, terwijl Hanne communicatie net heel belangrijk vindt.”

En ook Dennis Volkaerts heeft bijgeleerd dankzij zijn deelname. “’Blind Getrouwd’ haalt je uit je comfortzone. Je leert dat je veel sterker bent dan je dacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today