10 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 november 2021
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 november 2021

Junior Planckaert geeft probleem toe: “ik heb een vertekend beeld van liefde”

Foto: VRT

Onlangs raakte bekend dat Junior Planckaert op zoek gaat naar een nieuwe liefde, aan de hand van een televisieprogramma. Daarmee is Junior de nieuwste BV die met behulp van tv op zoek gaat naar de ware liefde. We zien Junior binnenkort niet opduiken in ‘De Bachelor’ of ‘Wie wordt de vrouw van…’, nee, samen met de VRT en een psychologe gaat de 30 jarige Junior op zoek naar iemand die bij hem past.

Het programma krijgt de titel: ‘Junior Op Zoek Naar De Liefde’. Maar het programma rijkt verder dan dat, want hij gaat ook vooral op zoek naar zichzelf. “Ik geef niet graag mijn gevoelens prijs, ik ben meer gesloten”, vertelde Junior in Dag Allemaal, toen hij nog samen was met zijn toenmalige vriendin.

Maar daar wil Junior graag aan werken, en dat doet hij met behulp van het televisieprogramma. Junior beseft dat hij een vertekend beeld heeft over de liefde. Dat is te danken aan de langdurige relaties die zich in de familie voordoen. Christopher en Stephanie, Magali en Francesco, Eddy en Christa, allemaal zijn ze elkaars eerste grote liefde. “Het lijkt bij hen ook zo simpel te gaan. Toen mijn eerste serieuze relatie na 8 jaar op de klippen liep, had ik echt het gevoel dat ik gefaald had.”

Maar daar komt hopelijk binnenkort verandering in! Wie interesse heeft kan zich inschrijven via www.een.be/junior

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today