12 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 oktober 2020
12 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 oktober 2020

De Romeo’s sluiten seizoen Tegen De Sterren Op feestelijk af!

De Romeo's
© Medialaan/VTM

Tegen De Sterren Op is toe aan zijn laatste aflevering van het seizoen, maar niet zonder bekend Vlaanderen nog een laatste keer te trakteren op een amusant spiegelbeeld én een zomerhit van De Romeo’s!

Dat geldt alvast voor de eeuwig jonge ondernemer Willy Naessens en zijn onafscheidelijke partner Marie-Jeanne, in een tête-à-tête met hun evenbeelden (Walter Baele en Nathalie Meskens). Een interview waarin noch de imitatoren noch de échte Willy en Marie-Jeanne een blad voor de mond nemen…

Tegen De Sterren Op kon de eerste beelden van De Mol al bemachtigen en brengt ze donderdag exclusief bij VTM. Aan welke spannende proeven worden de deelnemers dit jaar onderworpen? Dat Gilles De Coster (Walter Baele) weer van de partij zal zijn, staat vast. Al rijst bij hem de vraag: heeft nu niemand mij gemist?

Jonas Van Geel en Ivan Pecnik kruipen voor deze laatste uitzending in de huid van hun komische helden, Gasten en Leo. Zij nemen plaats op het balkon en doorspekken de hele aflevering met hun hilarische commentaar en moppen uit de oude doos.

De Romeo’s zijn terug, en hoe! De schlagerzangers (Guga Baúl, Jonas Van Geel en Chris Van Espen) eindigen het seizoen van Tegen De Sterren Op in schoonheid met hun nieuwste hit. Ze staken dé zomerhit van Niels Destadsbader in een nieuw jasje en creëerden een meezinger van formaat. Die staat volledig in het teken van de #metoo-affaire, waarin de zangers zich helemaal (misschien iets te goed?) kunnen inleven…

Tegen De Sterren Op, donderdag 22 maart 2018 om 20u35 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today