9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

Q-dj’s Maarten en Dorothée: ‘We zijn best wel zenuwachtig voor onze set op I Love The 90’s’

Maarten en Dorothee
Foto: Joe

Zaterdag 7 april zet de Hasseltse Ethias Arena de deuren open voor een nieuwe editie van I love the 90’s. Ook aanwezig achter de draaitafels, Q-DJ’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

“We zijn best wel een beetje zenuwachtig. Draaien op I love the 90’s, de grootste 90’s party van Europa, vinden wij een grote eer,” geeft Maarten toe. “We bereiden ons goed voor en dat doen wij met een longlist van onze favoriete 90’s-liedjes. Als die klaar is, begint het moeilijkste; schrappen, anders vullen wij de hele nacht met muziek”, zegt Maarten, die aanstipt dat ‘Universal Nation’ (Push) en ‘Drop That Beat’ (Ixxel) zijn favoriete 90’s-schijven zijn.

“Ik ga voor ‘On And On’ van X-Session en ‘Doctor Jones’ van Aqua, een band die na ons op het podium staat als headliner,” verklapt Dorothée. “Wij zijn eigenlijk hun voorprogramma. Amai, als je dat aan de 10-jarige Dorothee had verteld, ze zou het niet geloofd hebben. (lacht) Van DJ Pat Krimson en DJ Ward hebben we ondertussen ook al toffe tips gekregen hoe we de massa op 7 april in de Ethias Arena moeten bespelen. We hebben er zin in, laat dat duidelijk zijn!”

Wil jij de Q-dj’s Maarten en Dorothee op 7 april aan het werk zien, bestel dan nu je tickets op www.ilovethe90s.be.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today