12 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020
12 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020

Win een duoticket voor BABA YEGA – The Movie! ( Afgelopen )

Baba Yega
© KFD

28 maart wordt de film rond de bijzondere dansformatie Baba Yega in de bioscoopzalen verwacht.  Wij geven 7 duo’s graag de kans om die film te gaan bekijken!

Vijf ruimtewezens (Baba Yega) komen met hun ruimteschip in de problemen en één van hen stort neer op Aarde. Tijdens de zoektocht naar deze verloren Baba, raken de vier andere Baba’s betrokken in een strijd tegen de kwaadaardige Cordelia Zen. Samen met haar helper Grieg ontvoert Cordelia ‘jeugdig gespuis’, alle kinderen die ook maar een beetje ondeugend zijn.

De verloren Baba komt ondertussen in contact met Alima, een jong meisje dat recent doof geworden is, en haar broer Noah. Ook zij krijgen het aan de stok met de geheime organisatie van Cordelia.

Naast de Baba Yega’s, spelen o.a. ook Barbara Sarafian, Rik Verheye, Tom Audenaert, Joke Devynck, Ludo Hoogmartens, Stefaan Degand en Sam Louwyck mee in de film.

Maak kans op één van de 5 duotickets!

Wij geven met veel plezier 5 duotickets weg voor de Baba Yega-film. Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: door welk programma werd Baba Yega bekend?
  • Vergeet je adres niet te vermelden!

De wedstrijd loopt tot en met 1 april 2018 (géén grap).  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today