16 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juli 2021
16 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juli 2021

Debby Pfaff gaat terug naar school: “ik wil leerkracht worden”

Nicolas Liébart en Debby Pfaff
Foto: PhotoNews

Debby Pfaff wil op 46-jarige leeftijd haar professionele loopbaan drastisch omgooien. Tijdens de eerste lockdown verloor Debby haar job als regiomanager in een dierenspeciaalzaak en dat zorgde toch even voor paniek.

“Ik was wel even in paniek”, geeft Debby Pfaff toe in Story. “Voor de eerste keer in mijn leven was ik werkloos! Anderzijds deed het me nadenken over mijn toekomstdromen”, voegt Debby eraan toe.

Even overwoog ze een eigen zaak te beginnen, maar dan zou ze minder tijd hebben voor haar kinderen. “En ik besef meer dan ooit hoe waardevol dat is.” Daarom besloot Debby een oude droom waar te maken.

“Ik droom er al langer van om les te geven, liefst aan kinderen met studieproblemen. Daarom ben ik in september begonnen aan een opleiding tot leerkracht middelbaar onderwijs in Antwerpen”, onthult Debby in Story.

“De lessen én examens gaan online door, ik zit nu dus samen met mijn zonen Keano (16) en Liam (15) te blokken. Over drie jaar hoop ik mijn diploma te behalen. Het is nooit te laat om een nieuwe weg in te slaan, hé, ook niet na je veertigste”, klinkt het optimistisch bij Debby Pfaff in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today