14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

Frans Bauer: “na het overlijden van mijn vader moest ik écht op eigen benen staan”

Frans Bauer
© Edwin Fontaine

Frans Bauer dacht altijd dat het vader schap hem zou leren wat het betekende om een man te zijn, maar dat bleek niet het geval…

“Toen ik net vier kinderen had, dacht ik dat ik wist wat het betekende om een man te zijn”, vertelt de Nederlandse zanger in Story. “Maar eigenlijk ben ik dat pas écht geworden na het overlijden van mijn vader, in 2015.”

“Plots moest ik écht op eigen benen staan. De liefde, mijn carrière, verbouwingen… Alle grote beslissingen overlegde ik vroeger met hem. Nu moet ik alle keuzes alleen maken”, klinkt het bij Frans Bauer in Story.

Of hij zelf een goede vader is, laat Frans in het midden. “Dat weet je pas aan het einde van de rit”, klinkt het nuchter bij Frans Bauer. “Ik probeer er wel te zijn als vader.”

“Op een bepaald moment had ik grote successen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en was ik te weinig thuis. Maar een vergadering over het rapport van je kind is ook belangrijk. Of zijn voetbalwedstrijd. En dus zorgde ik dat ik daar bij kon zijn. Het vaderschap is geen offer, maar een cadeau. Geen enkele gouden plaat of grote show weegt daartegenop”, maakt Frans Bauer zijn prioriteiten duidelijk in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today