27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Kürt Rogiers gaat samenwerken met Fabrizio uit Temptation Island

Foto: VTM

Fabrizio Tzinaridis die we allemaal kennen van Temptation Island pakt binnenkort uit met zijn eigen cosmeticalijn. Voor Fabrizio is het een droom die uitkomt. Bovendien kan hij rekenen op de medewerking van zijn grote idool Kürt Rogiers.

Toen Fabrizio tijdens de coronacrisis zijn tattooshop moest sluiten, begon hij na te denken over wat hij met zijn leven wilde aanvangen: “Ik heb altijd gedroomd van een eigen lijn met haarproducten”, onthult Fabrizio in Dag Allemaal.

“Maar in mijn jeugd werd dat weggelachen als ‘niet mannelijk genoeg’. Onzin. Alsof een man z’n haar niet wast”, zucht Fabrizio.

Met Divinity Cosmetics maakt Fabrizio nu zijn droom waar. “‘Zelf stel ik de Poseidonlijn voor: haarproducten. Binnenkort volgt nog de Zeus-collectie, met producten voor de baard. Daarvoor wordt Kürt Rogiers mijn uithangbord”, klinkt het trots bij Fabrizio in Dag Allemaal.

Fabrizio is al sinds Wittekerke fan van Kürt Rogiers en de twee leerden elkaar kennen tijdens Dancing With The Stars. En Kürt vertelde me dat hij altijd al eens een Griekse god heeft willen spelen, lacht Fabrizio in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today