19 °C Antwerpen, BE
zondag 20 september 2020
19 °C Antwerpen, BE
zondag 20 september 2020

Dennie Damaro eert Will Tura met eigen versie ‘Twee Verliefde Ogen’

Dennie Damaro
© Damaro DAM

Vorige maand vierde zanger Dennie Damaro  uit Wuustwezel zijn 30-jarige carrière. Tijdens de jubileumshow vorige maand werd zijn nieuwe album ‘Ode Aan De Keizer Van Het Vlaamse Lied’ voorgesteld. ‘Twee Verliefde Ogen’ is de nieuwe single uit dat album.

Op ‘Ode Aan De Keizer Van Het Vlaamse Lied’ album staan dertien liedjes van Will Tura  die door Dennie met veel respect en in zijn eigen herkenbare stijl gebracht worden. Om dit album te ondersteunen stelt Dennie zijn nieuwe single ‘Twee verliefde ogen’ voor.

Will Tura bracht deze single in 1982 uit en Dennie maakt er samen met producer Walter De Loose nu 36 jaar later een zeer aanstekelijke nieuwe versie van. 

Ode aan de Keizers van het Vlaamse en Nederlandse lied

Op 15 februari 2019 is in het Gildenhuis van Londerzeel de première van ‘Ode aan de Keizers van het Vlaamse en Nederlandse lied’. Tijdens dit exclusief theaterprogramma zingen Dennie Damaro en Luc Caals hits van Will Tura en André Hazes.

Op www.denniedamaro.be kan je de data van alle voorstellingen bekijken. De single ‘Twee Verliefde Ogen’  is vanaf 22 oktober 2018 te downloaden via iTunes.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today