15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Dennie Damaro eert Will Tura

Dennie Damaro
© Damaro DAM

De afgelopen drie jaar is Will Tura meer dan eens muzikaal in de bloemetjes gezet.  De meest recente ode aan ‘de keizer van het Vlaamse lied’ komt van zanger Dennie Damaro.  Damaro staat dit jaar 30 jaar op het podium. Dit viert hij samen met alle fans op zondag 16 september tijdens een groots opgezette jubileumshow. Tijdens deze show zal ook zijn nieuwe album ‘Ode aan de Keizer van het Vlaamse lied’ voorgesteld worden.

Op Dennies nieuwe album zullen dertien muzikale pareltjes van Will Tura terug te vinden zijn die door Dennie met veel respect en in zijn eigen herkenbare stijl gebracht worden. Als voorloper op het nieuwe album stelt Dennie de single ‘Ik heb zoveel voor je over’ voor.

Tura bracht deze single in 1973 als B-kant van ‘Er is een plaats in mijn armen’ uit. Producer Walter De Loose maakte er exact 45 jaar later een zeer aanstekelijke swingende nieuwe versie van.

Jubileumshow

Op Zondag 16 september 2018 vier Dennie zijn 30 jaar carrière tijdens een heuse Jubileumshow.  Naast Dennie zelf zullen ook collega’s Garry Hagger, Eveline Cannoot, Chris Van Tongelen (De Romeo’s), Wendy Van Wanten, Marc Dex, Sam Gooris, Danny Fabry en De Melando’s op het podium staan.  

Place to be is de Ruiterhal, Gemeentepark te Brasschaat.  De show start op 14u30.  Info en tickets kan je bekomen op het nummer 0477 25 31 95 of per mail via denniedamaro@telenet.be.

‘Ik heb zoveel voor je over’ is vanaf 20 augustus 2018 te downloaden via iTunes. 

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today