7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

David Vandyck stelt nieuw album voor in bijzijn van fans!

David Vandyck

Deze zomer was David Vandyck met ‘Ik Leef Voor Jou’ niet van de radio weg te denken.  De verwachtingen voor zijn vierde studio-album – dat op 14 september uitkomt – liggen dan ook hoog gespannen.  

David stelt zijn nieuwe plaat voor op donderdagavond 13 september; één dag na zijn veertigste verjaardag.  Dat doet hij tijdens een unieke showcase.  Begeleid door zijn 5-koppige band zal hij in de Pompenzaal van Transfo in Zwevegem het integrale album voorstellen.  

David Vandyck nam zijn tijd voor dit vierde album.  Zijn vorige studioplaat dateert al weer van 2015 en was zijn ode aan Will Tura.  Daarna bracht de zanger nog wel een live-album uit, maar dat bevatte geen nieuw materiaal. 

Ondertussen heeft de zanger echter niet stil gezeten.  Hij verzamelde een nieuw creatief team rond zich dat samen met hem een nieuwe muzikale koers uitstippelde.  Die frisse sound liet hij voor het eerst horen met de single ‘Ik Leef Voor Jou’ waarin we een totaal nieuwe David te horen krijgen. Weg schlager; meer pop.  Het is een genre dat hem staat en dat ook aanslaat bij zijn fans.  Getuige hiervan was ondermeer zijn nominatie voor de Radio 2 Zomerhit.

Jij kan erbij zijn!

Wil jij de volledige nieuwe plaat en de nieuwe single na het succesvolle, en voor Zomerhit genomineerde, ‘Ik Leef Voor Jou’ als eerste horen en kopen nog vooraleer het album vrijdagochtend 14/09 in de winkels ligt?  Wees er dan snel bij want de plaatsen voor dit exclusieve evenement zijn beperkt.

Tickets & info: www.ticketwinkel.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today