17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

‘De Film Van Dylan Haegens’ gewikt en gewogen door zijn fans!

dylan haegens
© Christof Desmedt/Tom Bergs

Woensdagmiddag 15 augustus 2018 verzamelden een paar duizend jongeren aan Kinepolis Antwerpen voor de absolute première van ‘De Film van Dylan Haegens’, de eerste film rond YouTube-ster Dylan Haegens.  Luna Rijnders – Haegensfan van het eerste uur – ging een dag na de Vlaamse première samen met haar vriendinnen Anna, Sterre en Benthe de film bekijken. Dit is hun oordeel!

Dylan Haegens is hot op YouTube en nu dus ook in de bioscoopzalen. Zijn eerste film – simpelweg getiteld ‘De Film Van Dylan Haegens’ – ging woensdag in première in aanwezigheid van de Nederlandse YouTube-ster.  

Luna Rijnders, een Vlaamse fan uit Loenhout ging donderdag voor Entertainment Today de film bekijken. En daarbij schuwt ze enige kritiek helemaal niet.  “Het is een onderhoudend verhaal dat bij momenten best grappig is.  Al moet ik eerlijk bekennen dat ik meer had verwacht van bepaalde scènes in de film,” zegt Luna.  “Maar ik ben en blijf fan en ondanks die minpuntjes, zou ik de film toch aanraden,” vervolgt ze.  “Samen met mijn vriendinnen Benthe, Sterre en Anna heb ik er een heel leuke namiddag opzitten.  En om eerlijk te zijn: de mindere stukken in de film werden ruimschoots goedgemaakt door Dylan zelf.  Die is wel knap, ja!” besluiten de meiden.

Verhaal

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.

De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

‘De Film Van Dylan Haegens’ speelt sinds 15 augustus in zowat elke Vlaamse bioscoop en volgens Luna, Sterre, Benthe en Anna is ze dus zeker een bezoekje waard!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today