13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Dennie Damaro laat van zich horen

Vlaamse zanger en liedjesschrijver Dennie Damaro (48) uit Wuustwezel laat van zich horen en iedereen zal het geweten hebben. Op zondag 6 oktober 2019 is er traditiegetrouw zijn jaarlijkse fandag in de “Ruiterhal”, Gemeentepark te Brasschaat. Er zijn optredens van collega’s Ingrii, Salim Seghers, Garry Hagger, Luc Caals, Micha Marah, Sam Gooris, De Romeo’s en uiteraard Dennie Damaro zelf. De aanvang is voorzien om 14.30u en de deuren gaan open om 13.30u. De inkom bedraagt € 18 (incl. gratis cd-single) en voor kinderen -10 jaar € 5 (incl. gratis cd-single). De tickets zijn de dag zelf aan de inkom van de zaal verkrijgbaar dus er is geen ticketverkoop vooraf.

Tevens nodigt Dennie iedereen uit op zondag 20 oktober 2019 voor DENNIE DAMARO IN CONCERT! Dennie trakteert u op een 2 uur durende show met zijn eigen live band. Hij brengt er zijn bekendste en nieuwste liedjes in een unieke setting. Dit gaat door in concertzaal “Mimuze”, Brasschaatsesteenweg 268 te Kalmthout. Zitplaatsen kosten € 22 (inclusief een glaasje cava of fruitsap), kinderen -10j € 3. Reservatie via 0477/25.31.95 of denniedamaro@telenet.be. De aanvang is voorzien om 14.30u en de deuren gaan open vanaf 13u.

Tijdens deze beide middagen stelt Dennie zijn 19e album “Dans & Ambiance” voor. Zoals de titel doet vermoeden staan op dit album vooral dansbare liedjes en ambiancemedley ’s. Verder kan je op dit nieuwe album ook enkele door Dennie zelf geschreven liedjes zoals zijn nieuwe single “Blijf maar gewoon zoals je bent” terugvinden. Het album “Dans & Ambiance” is vanaf 4 oktober nationaal in elke cd-winkel verkrijgbaar of online te bestellen. Distributie CNR Music Belgium.  

www.denniedamaro.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today