17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Désirée Viola onverwacht overleden

Désirée Viola
© Studio 100

De Vlaamse actrice Désirée Viola is op 26-jarige leeftijd overleden.  Désirée was vooral bekend als prinses Roos uit de populaire Studio 100-reeks Prinsessia.  Het nieuws werd zaterdag bevestigd door Studio 100 en VRT.

Heel wat collega’s reageerden ondertussen verslagen op het nieuws van het overlijden van Désirée Viola.  De 26-jarige actrice uit Houthalen, was naast Prinsessia ook te zien in Biba & Loeba.  

Désirées vader, Patrick Breugelmans, heeft ondertussen kort gereageerd via een bericht op Facebook. In het bericht bedankt hij iedereen voor de steunbetuigingen. 

Gisteren is het leven zoals wij dat kennen gestopt. Désirée was het licht, onze zon, onze ster, onze prinses… een dochter uit de duizend. Er zijn geen woorden voor dit verdriet, enkel tranen. We willen iedereen uit de grond van ons hart bedanken. Voor jouw steun, voor je troost, voor alle blijken van medeleven. Iedereen vraagt waar ze ons mee kunnen helpen, het antwoord is eenvoudig. Hou van haar zoals ze was, denk aan haar zoals ze was, maak een gouden randje rond jouw herinneringen. Slaap zacht, prinsesje van ons hart. Papa.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today