8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Dieter Coppens: “Er wordt niet met hen gelachen”

Dieter Coppens: “Er wordt niet met hen gelachen”

Dieter Coppens
© VRT/Yokko

Programma’s gepresenteerd door Dieter Coppens, dat is altijd hartverwarmende televisie. Dieter is terug met ‘Restaurant Misverstand’, waarin hij acht mensen in de schijnwerpers plaats. 8 mensen tussen 46 en 64 jaar die allemaal lijden aan jongdementie. Met het programma wil hij tonen dat je met jongdementie nog steeds niet bent afgeschreven.

Topchef Seppe Nobels, neemt samen met Dieter Coppens het heft in handen en de topchef zwaait de plak in de keuken van het nieuwste tv-restaurant. “De 8 nieuwe personeelsleden zijn acht mensen van wie het zelfvertrouwen een flinke opdoffer heeft gekregen.. Het is mooi om te zien hoe ze hun zelfverzekerdheid terugkrijgen en welke hechte vriendschappen er ontstaan”, vertelt Dieter in Dag Allemaal.

Dat de titel van het programma ‘Restaurant Misverstand’ voor wat argwaan kan zorgen, dat begrijpt Dieter. Maar hij schept duidelijkheid. “Er zal niet gelachen worden met al die mensen. Het programma is met veel respect gemaakt. Maar ik snap die bezorgdheid. Tijdens de opnames beseft ik: ‘tiens, die titel is er wel boenk op!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today