7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Ludo Hellinx: “Ik blijf achter met een vage reden”

Ludo Hellinx: “Ik blijf achter met een vage reden”

Foto: VTM

In maart moesten de trouwe kijkers van ‘Familie’ afscheid nemen van Ludo Hellinx en Hilde Van haesendonck. Hun personages Patrick en Jenny vertrokken op wereldreis en verlieten zo de serie. Toen er aan Ludo en Hilde werd gemeld dat ze de reeks moesten verlaten, kwam dat hard aan en was het vooral heel onverwacht.

“Dat je personage uit de reeks kan worden geschreven, weet je als soapacteur. Maar ontslagen worden blijft toch hard. Ik heb het ook moeilijk met de vage reden die ik kreeg voor mijn verplichte vertrek. IK heb het gevoel dat ik plaats moest ruimen voor jonge gezichten. Maar ja, het is nu zo en ik moet mij erbij neerleggen”, zucht Ludo in Tv Familie.

Ook al gebeurde er het afgelopen seizoen heel weinig rond Patrick en Jenny, dat is voor de twee geen reden om de personages uit de reeks te schrijven. “Ons verhaal was nog niet uitverteld. Dat vonden de scenaristen twee jaar geleden trouwens ook. Zij bedachten toen dat Patrick en Jenny de hoofdrol zouden spelen in de seizoensfinale midden 2020. Alle verhaallijnen zouden tijdens hun bruiloft samenkomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today