5 °C Antwerpen, BE
maandag 22 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 22 april 2024

Dina Tersago in tranen: “zijn begrafenis was heftig”

Dina Tersago
Foto: DPG Media

In het inmiddels 14e (!) seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ gaan opnieuw vijf single boeren op zoek naar de ware liefde. Doorheen het hele parcours worden ze bijgestaan door Dina Tersago (43), die de presentatie van het programma al sinds 2004 voor haar rekening neemt.

In de afgelopen jaren passeerden reeds heel wat boeren en boerinnen de revue. Ook na de opnames heeft de voormalige Miss België nog contact met hen. “Het is nu niet dat we elkaars deur platlopen, maar ik heb wel al hun nummers in mijn gsm staan”, klinkt het in Primo.

Cupido schiet af en toe ook raak. Dat bewijzen de trouwfeesten en babyborrels, waarop Tersago reeds aanwezig was. “Voor veel boeren ben en blijf ik hun steun en toeverlaat”, verklaart Dina nader.

Helaas ging het niet alle boeren voor de wind. Zo overleed in 2016 ‘knuffelboer’ Staf. Dina Tersago was aanwezig op de begrafenis en nam het woord tijdens de afscheidsplechtigheid. Een bijzonder heftig moment, zegt ze hierover in Primo.

“Boer Zkt Vrouw is een programma dat leeft op het ritme van de verrassingen en valkuilen van het leven”, besluit Dina. Misschien is dat net de sterkte van het programma, waarop er na achttien jaar nog geen sleet lijkt te zitten.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today