12 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
12 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Nieuwkomer in Familie: “Ik ben in huilen uitgebarsten”

VTM

De VTM-soap ‘Familie’ blijft op weekdagen één van de best bekeken avondprogramma’s. Erin acteren is een droom voor veel beginnende acteurs en actrices. Voor Melissa Hendrikx werd die droom recent werkelijkheid: zij speelt voortaan de rol van Sterre. In TV Familie lezen we meer over hoe dat in z’n werk ging.

Sterre is in de reeks een jonge studente die verblijft in het studentencomplex. Door haar zwarte make-up en gothic klederdracht hangt er een sfeer van mysterie rond het personage.

Melissa Hendrikx sprong bij de productie in het oog door haar eerdere rol in ‘#LikeMe’, waarin ze een sterk gelijkend personage neerzet dat ook donkere make-up draagt. 

Toen ze een mail kreeg met de vraag of ze zich wou inschrijven voor de casting van ‘Familie’, twijfelde Melissa geen moment. “Dat ze mij contacteerden, vond ik al een mooi compliment”, zegt de jonge actrice.

Na haar auditie volgde wat later het verlossende telefoontje: Melissa had de rol te pakken. “Ik kon het eerst niet geloven. En toen kwamen dus die tranen, van blijdschap en ontlading”, vertelt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today