5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Dina Tersago: “over verdriet praten we niet graag”

Dina Tersago
Foto: DPG Media

Dina Tersago maakt al jaren reality-tv en daar durven de emoties soms hoog oplaaien. Wat doe je als bijvoorbeeld boer Tristan in Boer Zkt Vrouw plotseling uitroept: “Dina, stop ermee!”?

“Dat is altijd een afweging”, vertelt de voormalige Miss België in Libelle. “Vlamingen schermen zich nogal snel af, over verdriet praten we niet graag.”

“Als iemand zegt: ‘Stop met filmen, dit is te moeilijk’, dan begint iedereen van de crew wat zenuwachtig naar elkaar te kijken”, lacht Dina in het weekblad.

“Maar soms bereikt een kandidaat een breekpunt en dan begrijp je plots waarom er al dagen spanningen in de lucht hangen en iedereen zenuwachtig rondloopt.”

“Als kijker heb je dat breekpunt nodig als verklaring, en dan probeer ik door te gaan. Niet met de camera in de buurt, en ik zal voortdurend aftoetsen of ik niet over hun grens ga”, benadrukt Dina Tersago in Libelle.

“We overleggen nadien ook altijd of ze willen of dat fragment getoond wordt, en vaak voelen kandidaten zich nadien zelfs opgelucht”, verduidelijkt Dina Tersago.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today