19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Dina Tersago wordt Vrouwe Justitia

Dina Tersago
© Medialaan/VTM

Dina Tersago wordt het gezicht van het nieuwe VTM-programma Pop-Uprechtbank.  Vlamingen die te kampen hebben met kleine juridische problemen, kunnen in het programma terecht voor advies door advocaten.  

De opnames van het programma starten dit weekend in Hasselt waar advocaten klaar zitten om mensen met juridische vragen te helpen.  Wanneer het gaat om een geschil tussen twee partijen, zal een ere-vrederechter een uitspraak doen die een bindend karakter heeft.

VTM-presentatrice Dina Tersago wordt het gezicht van het programma.  Ze verwelkomt de mensen, vraagt waarom ze juridisch advies nodig hebben, stuurt hen door naar de advocaten en wacht hen achteraf op.  Niet toevallig werd Dina gekozen om dit programma te presenteren: “Ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel en probeer zelf een conflict altijd snel uit te klaren of op te lossen. Daarom kijk ik er enorm naar uit om mensen te helpen in hun zoektocht naar een uitkomst voor een geschil of probleem.”

Op zaterdag en zondag vinden de eerste opnames plaats in een mobiel glazen paviljoen op het Kolonel Dusartplein in Hasselt. Mensen kunnen zich  inschrijven via www.vtm.be. Er wordt gevraagd zo veel mogelijk bewijsmateriaal mee te brengen, van foto’s en filmpjes tot e-mails.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today