16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Hard tegen onzacht in Boxing Stars

Boxing Stars
© Medialaan/VTM

In de vierde aflevering van Boxing Stars geven Andy Peelman, Oscar Willems, Astrid Coppens en Stéphanie De Roover het beste van zichzelf in de boksring. Welke bekende gezichten plaatsen zich als laatste voor de finale van de lichtgewichten? De winnaar bij de mannen komt uit tegen Sieg De Doncker en de winnares bij de vrouwen komt oog in oog te staan met Laura Tesoro.

Naast zijn job als politieagent in het echte leven en in de VTM-reeks De Buurtpolitie, kruipt de 34-jarige Andy Peelman nu de boksring in. Andy is competitief en sportief, maar bokservaring heeft hij niet en zijn vrouw Tine is er daarom ook niet helemaal gerust in: “Ik vind het niet tof dat hij gaat boksen. Ik ben bang dat hij thuis komt met een bloedneus, een blauw oog en een tand minder.”

Zijn tegenstander is de 28-jarige Spitsbroers-acteur Oscar Willems. Op het voetbalveld heeft hij zich al bewezen en nu krijgt hij als bokser de uitgelezen kans om een politieagent te slaan zonder in de cel te belanden. Aan motivatie is er in elk geval geen gebrek bij Oscar. Oscars vriendin Ester heeft een goed gevoel bij de kamp: “Ik denk dat boksen dichter aanleunt bij wat Oscar graag zou doen. Ik schat zijn kansen hoog in.”

Astrid Coppens vs. Stéphanie De Roover

Astrid Coppens is de bekendste Hollywoodvrouw van Vlaanderen. Crossfit en yoga deed ze al regelmatig, maar boksen is nieuw voor haar. Voor Bram, Astrids vriend, is het alleszins erg spannend: “Ik ben heel benieuwd hoe ze in de ring gaat zijn. Ze is veel te lief en er zit geen greintje agressie in.” Wordt Astrid de ster van de avond?

Astrid krijgt de vuisten van de 40-jarige Stéphanie De Roover tegenover haar. Stéphanie is de vrouw van televisiekok Jeroen Meus. In aanloop naar de kamp stond de loopband meermaals op haar ontbijtmenu. Karakter en doorzettingsvermogen heeft ze dus genoeg, al is ze misschien wel een beetje te lief voor de bokssport. Dat weet ook haar man: “Ik heb eigenlijk ongelooflijk veel zenuwen in haar plaats. Ze heeft moeite om iemand een boks te geven, maar het is een doorzettertje. Ze gaat dat goed doen.” Kent Stéphanie het geheime recept voor de overwinning?

Volgende week donderdag 26 april boksen de lichtgewichten hun finalekamp. Laura Tesoro komt uit tegen de winnaar van de bokswedstrijd tussen Stéphanie en Astrid. Sieg De Doncker neemt het op tegen de winnaar van de kamp tussen Andy en Oscar.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today