14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Dit is er aan de hand met de gezondheid van Sam Gooris 

Foto: VTM

Sam Gooris werd 50 jaar en dat vindt hij veel minder erg dan toen hij dertig werd. Maar ongeacht zijn échte leeftijd voelt hij zich nog altijd 12 jaar. 

Zijn lichaam is echter geen 12 jaar meer en dat begint hij te voelen. Het springen en het dansen lukt steeds iets minder goed. “Het begint harder te kraken, jong. Ik heb het al heel mijn leven aan mijn knieën, maar nu voel ik het toch serieus. Daarom treed ik ook maar twee keer per dag meer op”, bekent Sam aan Het Laatste Nieuws.  

Drie keer per dag optreden zou nog lukken maar dat vindt hij niet eerlijk tegenover zijn publiek. “Ik moet mezelf honderd procent kunnen geven, of niks. Ik ben ook mijn repertoire voorzichtig aan het aanpassen”, verklapt Sam Gooris.  

“De hits blijven, maar tussen die nummers door zal het toch iets rustiger worden”, geeft Sam mee aan Het Laatste Nieuws. Natuurlijk is hij, in tegenstelling tot andere artiesten, iets beperkter in mogelijkheden. 

BV’s zoals een Helmut Lotti of Sergio hebben daar meer keuze in en dat maakt het fysiek dus makkelijker voor hen om meer op te treden.   

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today