18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Miguel Wiels: “Dat viel me zwaar” 

Foto: Fonny Gijsels

De echte fans wisten het natuurlijk al weken dat niemand minder dan Miguel Wiels onder het masker van Champignon zat verborgen bij ‘The Masked Singer’. De andere helft van Vlaanderen had het dan weer nooit verwacht. 

Miguel is erg blij met zijn deelname en heeft er veel plezier aan beleefd. Al kreeg hij op een bepaald moment toch last van koudwatervrees. 

“Maar het was al te laat om terug te krabbelen. Ze hadden mijn maten genomen en waren het pak al aan het maken. Ik kon dus niet meer terug. Gelukkig maar, want ik had het niet willen messen. Ik had nooit verwacht dat ik zo graag in dat pak zou kruipen”, zegt Miguel in Dag Allemaal. 

De opnameperiode was wel erg pittig voor Miguel. Terwijl hij altijd de vrolijke Champignon moest spelen, overleed in diezelfde periode Miguels vader. 

“In de week dat je vader begraven wordt, vrolijk op een podium staan huppelen in dat Champignonpak, dat viel me zwaar. Ik had net een begrafenis geregeld en moest naar de opnamen vertrekken. Ik kon daar niks over zeggen aan mijn dichte familie, zelfs niet aan mijn moeder… dat was moeilijk.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today