2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Dit is het grote verdriet van Julie Vermeire

Foto: VIER

Julie Vermeire blikt in Dag Allemaal terug op de moeilijkste periode in haar leven. “2014 was een regelrecht rotjaar,” herinnert de 22-jarige Julie zich levendig. “Ik heb al veel meegemaakt in mijn leven, zeker in die periode, en dat was emotioneel niet makkelijk…”

In 2014 beleefde Julie’s mama Eva Pauwels een moeilijke periode die breed werd uitgesmeerd in de pers en bovendien verloor Julie haar stiefmoeder aan kanker. “Terwijl zij heel belangrijk voor mij was,” blikt Julie terug op die moeilijke periode.

“Voor papa was dat ook de hel. Hij maakt dingen mee die hem veel pijn doen, maar dat zal hij nooit aan de buitenwereld tonen. Als hij op een podium stapt, stáát hij er. Je zal nooit aan hem zien dat er iets scheelt. Dat heeft hij ons meegegeven,” onthult Julie Vermeire.

En Julie Vermeire is duidelijk de dochter van haar vader geworden: “Je zal mij altijd met een glimlach zien. Maar onder die lach zit soms pijn. En de moeilijkheden hebben me mee gemaakt tot wie ik nu ben,” aldus Julie Vermeire die toegeeft dat ze sterker uit die moeilijke periode is gekomen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today