17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Dit koppel staat na meer dan 20 jaar nog eens samen op de planken

Foto: DPG Media

Momenteel is acteurskoppel Sandriné André en Hans Ligtvoet te zien in ‘Assisen 3’, een productie van Uitgezonderd. Theater! Voor het koppel is dat ook een terugblik naar hoe ze elkaar hebben leren kennen. Het koppel leerde elkaar kennen op de bühne, en daar staan ze, meer dan 20 jaar later, terug samen om te acteren. Dat ze samen in het theaterstuk kunnen spelen, is voor het koppel geen probleem en biedt hen wat extra mogelijkheden.

“Op een bepaald moment moet ik Sandrine een klap geven, en ik kan dat zonder enige terughoudendheid doen”, verklaart Hans in Story. Sandrine vult haar man daarbij aan: “En ik mag dan terugblaffen naar hem: heerlijk!”, lacht ze.

Dat ze samen op de planken staan, ziet het koppel als een groot voordeel. “Als we thuiskomen moeten we niet eerst aan elkaar vertellen wat we allemaal gedaan hebben. We hebben dus meteen wat meer tijd voor ons zelf.” Naast het grote voordeel, is er ook één klein nadeel waar het koppel mee te maken krijgt. “We moeten af en toe een oppas regelen voor onze twee honden. Ze kunnen wel een paar uur alleen zijn, maar er staat toch een grens op.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today