9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Joris Hessels: “Wij vertrouwen elkaar door en door”

Joris Hessels
Foto: Geert Van Hoeymissen

De vriendschap tussen ‘Viervoeters’ presentatoren Dominique Van Malder en Joris Hessels heeft iets magisch. De twee kennen elkaar al sinds de toneelschool en bij elkaar zijn ze de betere versie van zichzelf. Maar toch verschillen de twee ook heel erg van elkaar. “Als we ergens komen ben ik degene die het meeste praat, terwijl Dominique eerder afwacht. Wij geven elkaar de ruimte en maken elkaar echt wel beter als we samen zijn”, vertelt Joris aan Dag Allemaal.

De twee vertrouwen elkaar door en door. “Als er iets scheelt, is Joris de eerste die ik zal bellen. Natuurlijk houden wij ook dingen voor onszelf, maar ik denk dat zeer weinig mensen zoveel weten over mij als Joris.” Daar pikt Joris gretig op in. “Er zijn zelfs dingen die ik eerder aan Dominique vertel dan aan mijn lief. Wij kennen elkaar al veel langer dan wij onze lieven kennen”, lacht hij.

Joris en Dominique waren erbij, bij de belangrijkste momenten uit elkaars leven. “We zijn getuige geweest van elkaars belangrijkste gebeurtenissen in elkaars leven: we zijn vader geworden, hebben samen onze eerste televisiestappen gezet, en we zijn ook peter van elkaars oudste kinderen, die een dag na elkaar jarig zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today