9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Dit zal Thuis-actrice Tine Priem niet graag lezen

Tine Priem
Foto: VRT

Er gaat geen dag voorbij of je hoort of leest één en ander over AI of artificiële intelligentie. Als je bepaalde doemdenkers moet geloven, dan neemt AI ons werk af. Zo’n storm zal het wellicht niet snel lopen, want  de mens is stukken verstandiger dan AI. We vroegen Bard, de AI van Google, om een verjaardagsbericht over Tine Priem te maken. De actrice viert binnen een goede week haar 35ste verjaardag.

En dit is wat we kregen aangeleverd: “Tine Priem, de Vlaamse actrice die bekend is van haar rollen in onder meer “De Buurtpolitie” en “Familie”, wordt op 4 november 40 jaar. Een mooie gelegenheid om haar te feliciteren met haar verjaardag en haar te bedanken voor haar inspirerende werk. Priem is een actrice die zich inzet voor mentale gezondheid. In 2020 vertelde ze openlijk over haar eigen burn-out. Ze wil daarmee anderen helpen die worstelen met psychische problemen. Haar verhaal is een inspiratie voor velen. Priem is ook een sterke advocate voor diversiteit en inclusie. Ze zet zich in voor een wereld waarin iedereen zich geaccepteerd voelt, ongeacht zijn of haar achtergrond of identiteit. Haar werk is belangrijk voor een betere wereld”, lezen we in het aangeleverde bericht.

Wat er allemaal mis is? Haar leeftijd, 40, echt?  Niet dus, 35 vanaf volgende week zaterdag. En Tine Priem in ‘De Buurtpolitie’? Welke rol had zij daar dan? Een héél kleine gastrol, amper het vermelden waard. En ‘Familie’ noemen maar ‘Thuis vergeten, foei! We vragen ons af hoe lachwekkend dit bericht voor Tine Priem zelf is….

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today