16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Karen Damen droeg eigen trouwjurk in ‘Familie’

Foto: DPG Media

In de VTM serie ‘Familie’ leefden de kijkers al enige tijd toe naar het huwelijk van Mathias (Peter Bulckaen) en Vanessa (Karen Damen). Enkel de stylistes kregen een zware opdracht toebedeeld om een trouwjurk te vinden waar Damen akkoord mee ging.

Tijdens een feestelijke aflevering was er de lancering van het champagnebier van Cobrew, de brouwerij van Mathias dat zou worden voorgesteld tijdens een modeshow met de nieuwe collectie van bruidskledij van Wolff & Bos, van Lars (Kürt Rogiers). Het Huwelijk van Mathias en Vanessa had het hoogtepunt moeten worden. Voor deze scenes stond Karen Damen erop een trouwjurk te dragen die perfect bij haar personage paste. “Met de stylistes had ik voor die scènes wel een paar bruidsjurken gepast, maar ik vond niks. ‘Nee, dat is het toch niet’, zei ik. Ik wilde veel liever mijn eigen trouwjurk dragen en heb dat ook voorgesteld.”, vertelde ze aan ‘Het Laatste Nieuws’. Ze droeg het trouwkleed op haar eigen trouw met Antony in 2016 op Ibiza.

De makers van ‘Familie’ gingen ermee akkoord en de moeilijke zoektocht voor de stylistes was ook van de baan. Al moest Damen nog een hindernis nemen. “Voor ik mijn jurk uit de kast haalde, heb ik wel eerst de toelating aan Antony gevraagd. Maar die vond het helemaal oké.”, vertelde ze nog.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today