7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
7 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Dochter Goedele Liekens: “mama heeft erg afgezien”

Goedele LIekens - VIJF
Foto: VIJF

Goedele Liekens heeft twee dochters en in TV Familie getuigt Merel over het moedige gevecht van haar moeder tegen huidkanker.

“Ik ben zó opgelucht dat mama eindelijk weer buitenkomt en professioneel bezig is”, klinkt het bij Merel in het weekblad. “Mama heeft heel erg afgezien toen ze door haar ziekte moest stoppen met werken. Ze heeft toen alles gegeven tot het laatste moment.”

Merel is blij dat haar mama de tijd en rust heeft genomen om te genezen, maar beseft dat hele dagen thuiszitten niets voor haar moeder is: “Ik denk dat moeten stoppen met werken voor mama het moeilijkste was in het hele proces.”

Zelfs tegen haar dochters Merel en Céleste was Goedele erg gesloten over de details van haar ziekte. “Om ons te beschermen”, besefte Merel.

Voor Merel kwam het zware verdict als een donderslag bij heldere hemel. “We leefden voordien op een roze wolk”, beseft Merel nu. “Een ongelooflijke shock. Het heeft mijn zus en mij slapeloze nachten bezorgd. Het was een traject met ups en downs, veel emoties”, geeft Merel toe in TV Familie. Maar gelukkig met een goede afloop…

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today