12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Thuis-actrice ongerust: “ik houd mijn hart vast”

Lynn Van den Broeck
Foto: VRT

Voor de Thuis-kijkers is de zomerperiode zonder hun vaste afspraak op één al aangebroken, maar Thuis-actrice Lynn Van den Broeck moet nog tot eind juni wachten voor er drie weken vakantie in het verschiet liggen. Momenteel lopen de opnames voor het nieuwe seizoen van Thuis immers nog een tijdje door.

En die zomer lijkt zich alvast beter aan te kondigen met coronacijfers die eindelijk de goede kant opgaan. Al blijft de actrice voorzichtig…

“In mijn hoofd wint de hoop het van de wanhoop. Diep vanbinnen houd ik mijn hart evenwel vast”, klinkt het eerlijk bij Lynn Van den Broeck in TV Familie. “Want ik besef dat de feestvreugde snel weer kan omslaan in een begrafenisstemming als één of andere nieuwe coronavariant vrij spel krijgt.”

Toch wil de Thuis-actrice positief blijven. Ondertussen heeft ze immers ook zelf haar uitnodiging voor haar eerste vaccinatie gekregen. Een opsteker, geeft Van den Broeck toe.

“Het rijk der vrijheid loert dus om de hoek. Dat ik als 28-jarige al aan de beurt ben, is een goed signaal. Maar als corona ons één ding heeft geleerd, is het dat je niet voorzichtig genoeg kunt zijn. Want in amper enkele dagen tijd kan er veel veranderen. Zowel in positieve als negatieve zin”, blijft Lynn Van den Broeck op haar hoede in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today