20 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
20 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Dochter van Stephanie Planckaert overladen door stress

Foto: VRT

Iluna, de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher, studeert bijna af aan het middelbaar. Daarna wil ze nog verder studeren en dat bezorgt haar heel wat stress.

“Ik volg momenteel voorbereidingslessen voor het ingangsexamen geneeskunde aan de universiteit in Namen. Ik heb heel veel stress, want alleen zij met de beste punten mogen de opleiding starten”, vertelt Iluna aan Story.

“Ze zal er alles aan doen om te slagen voor dat ingangsexamen. Ze is heel streng voor zichzelf, dat kan ik alleen maar respecteren. We geloven in haar kunnen”, aldus Stephanie.

Ze is er ook nog niet uit of ze op kot wil of niet. “Zolang ze graag thuis blijft wonen, moet ze dat zeker doen. Alleen wonen is toch een grote stap”, geeft Stephanie Planckaert toe aan Story.

Inmiddels is ze ook een jaar samen met haar lief, wielrenner Robin Warrant. Robin rijdt in dezelfde wielerploeg als haar broer Mageno. “Het is plezant en een zegen met Robin erbij. Heel fijn om te zien hoe gelukkig mijn dochter is. Echt een tof koppeltje”, vertelt Mama Stephanie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today