13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Cyra Gwynth: “Iedereen heeft daar vanaf gezien”

VTM

Cyra Gwynth speelt in ‘Familie’ de rebelse Yoko. Yoko werd in de steek gelaten door haar moeder, Vanessa en nu komen ze elkaar terug tegen. Cyra belandde in een zelfde soort gelijke situatie met haar mama.

“Ik reageerde mijn verdriet en onbegrip soms af op mijn vader en zus. Daardoor waren er af en toe spanningen. Ik voelde me een beetje door iedereen in de steek gelaten, terwijl zij me alleen maar wilden helpen”, begint Cyra in Dag Allemaal.

Cyra had het niet slecht thuis en haar vader heeft altijd goed voor haar gezorgd. Toch miste ze een moederfiguur in haar leven, dat werd uiteindelijk haar zus.

“Maar toch heeft iedereen in de familie ervan afgezien dat mama is vertrokken. De band met m’n zus en m’n papa is daardoor wel heel sterk geworden.”

Maar ondanks alles wat er toen is gebeurd, is Gwynth blij dat het allemaal is gebeurd. Het heeft haar gemaakt tot wie ze nu is. “Ik ben sneller volwassen geworden. Ik ben heel gedreven, zelfstandig en onafhankelijk. Omdat ik op eigen benen wilde kunnen staan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today