15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Klaasje Meijer vertelt wat ze vindt van haar opvolgster

Klaasje Meijer
Foto: PhotoNews

Zo’n 2 jaar geleden wist Klaasje Meijer te vertellen dat ze niet langer deel wou uitmaken van K3. Ze vond dat het tijd was om haar vleugels uit te slaan en wou nieuwe horizonten gaan verkennen.

Dat was voor Studio100 het moment waarop ze terug op zoek moesten gaan naar een vervanger of vervangster voor ‘de blonde van K3’. Die werd gevonden dankzij het programma ‘K2 zoekt K3’ en dat werd de Nederlandse Julia Boschman.

In Dag Allemaal vertelt Klaasje Meijer wat ze vindt van Julia. “Ik vind dat ze het goed doet. Julia is een Hollandse flapuit die zichzelf blijft. Toch vind ik dat ik me geen mening hoef te vormen over Julia als K3’tje. Het is nu hun taak om het in te vullen, hoe ik daarover denk is niet van belang.”

In die twee jaar tijd is Marthe in het huwelijksbootje gestapt net als Hanne en kreeg Hanne ook nog eens haar allereerste kindje. Grote veranderingen in het leven van Hanne en Marthe dus. En die zijn nog niet aan Klaasje besteed.

“Kinderen passen zeker nog niet in mijn leven, da’s een ver-van-m’n-bed-show. Het is tof om op babybezoek te gaan, maar daar hou ik het bij. Ik vind’t lastig dat er op dat vlak verwachtingen zijn. Het is best gevaarlijk om die vraag te stellen aan vrouwen, want je weet nooit wat er speelt, hé.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today