15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Dorian Liveyns over zijn eerste ontmoeting met James: “we hadden elkaar direct in het snotje”

Foto: VRT

Ze lijken wel een droomkoppel Dorian Liveyns en James Cooke. De twee trouwden afgelopen zomer en blikken in Het Nieuwsblad terug op hun eerste ontmoeting.

“Ik deed zeven jaar geleden stage bij Studio 100 voor Wickie de Viking, de musical. We waren al een week aan het repeteren toen de regisseur – de beste maat van James – hem een berichtje stuurde. Hier loopt een jongen rond, helemaal je slag, je zult er zot van zijn. De dag dat James erbij kwam als lid van de hoofdcast, hadden we elkaar direct in het snotje. Die avond belandden we op een terras, we dronken en babbelden veel. Het was heel gezellig”, begint Dorian hun verhaal in Het Nieuwsblad.

Toch was het niet meteen koekenbak bekent James. “Ik zag hem als euh…” “Zeg het maar: onenightstand”, lacht Dorian. “Ik was net uit elkaar met mijn vorige vriend, en ik wilde niet direct opnieuw een vaste relatie”, gaat James verder.

Maar Dorian was vastberaden om zijn prooi binnen te halen en hij ging er volledig voor. “Door hard to get te spelen. Hij negeerde me en ik begon hem te missen”, lacht James.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today