18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Prinses Delphine besmet met coronavirus

Foto: Play4

Op 4 december gaat het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’ van start. Deelnemers als Lotte Vanwezemael, Yemi Oduwale en Metejoor mogen het opnemen tegen een wel erg bijzondere deelnemer. Bij de deelnemers van het nieuwe seizoen behoort immers ook prinses Delphine van België. Al heeft ze niet echt veel geluk gehad de laatste tijd. De prinses startte immers met een achterstand op de andere deelnemers.

Ons land komt nog altijd te lijden onder het coronavirus. Een virus dat ook Delphine te pakken had. “Het virus had me zwaar te pakken. Het enige wat ik kon doen, was mezelf isoleren van mijn gezin en rusten. Mijn man en kinderen bleven gespaard, maar het viel me zwaar om uit mijn dagelijkse leven met hen gehaald te worden.”

Dat de prinses behoorlijk zwaar ziek was van het virus had ook veel effect op het hervatten van de trainingen. “Ik was snel buiten adem en voel me nog altijd uitgeput. Maar ik oefen zolang mijn lichaam het aankan. Opgeven zit er niet in. Bovendien heb ik het geluk dat ik kan herstellen, wetende dat er mensen en gezinnen zijn die veel zwaarder getroffen zijn door het virus”, zegt Delphine in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today