4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Dorian Liveyns wilde absoluut meedoen: “Anders had ik hem 3 maanden niet gezien”

Dorian Liveyns en James Cooke
Foto: Showbizzsite.be

Ondertussen zit James Cooke samen met enkele andere bekende Vlamingen op de oceaan voor het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’. 3 weken lang moet hij vrienden, familie en vooral zijn man Dorian Liveyns missen. En dat het niet gemakkelijk zal worden, dat beseffen de twee nu al.

Donderdag 25 november start James zijn nieuwe programma op Play4: ‘James De Musical’. Een programma die het leven van een BV in de kijker zet aan de hand van een musical. Verwacht je niet aan de meest cliché verhalen die u al lang kent. “We zijn op zoek gegaan naar unieke verhalen. Van Natalia bijvoorbeeld, tonen we niet Idool 2003. Wel waar ze was toen haar auditie werd uitgezonden. Niet voor de televisie zoals je zou verwachten”, verklaart James Cooke in Het Nieuwsblad.

Een van de mannen die meespeelt in de verschillende musicalscènes is Dorian. Voor hem een dankbaar cadeau om mee te mogen doen. “Anders had ik hem drie maanden niet gezien. Het was heel intens – midden in de repetities en opnames zijn we ook getrouwd. En ik wilde hieraan meewerken. De eerste keer dat jij je format pitchte bij mij, twee jaar geleden, wist ik direct: ‘Oh My God, dat gaat aanslaan’”, zegt Dorian.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today