5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Topfavoriete Amy uit K2 Zoekt K3 onthult haar troef: “dat speelt in mijn voordeel”

Foto: DPG Media

De spannende apotheose van ‘K2 zoekt K3’ nadert, en bijna kennen we de opvolger van Klaasje Meijer. Één van de kandidaten die nog in de running is, is de Vlaamse Amy Courtens. Al weken wordt ze bestempeld als één van de grote topfavorieten, maar het is nog maar de vraag of ze haar favorietenrol zal kunnen waarmaken.

Zelf blijft de kandidaat rustig onder alle druk en beseft ze dat de buit nog lang niet binnen is. De zangeres is heel erg kritisch voor zichzelf en is tot nu toe nog over geen enkel optreden tevreden. “Er zijn ook zoveel details waar je op moet letten. Vergeet niet dat ik nog nooit op een podium stond, behalve die keer toen ik aan Miss Limburg meedeed. Ik had nog nooit gezongen of gedanst”, klinkt het in Het Belang Van Limburg.

Er zijn nog heel wat blonde kandidaten in de running voor het felbegeerde plaatsje naast Marthe en Hanne en dat is iets wat ook Amy als een troef ziet. “Wil het publiek toch een typisch blondje? Ik weet het niet. Ik hou er rekening mee dat dit toeval kan zijn. Maar voorlopig lijkt het inderdaad in mijn voordeel te spelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today