4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 november 2021
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 november 2021

Mama Sam Gooris: “zij heeft toen een verwend zoontje in huis gehaald”

Sam Gooris
© Entertainment Today

Sam Gooris heeft een ontzettend goede band met zijn ouders Christiane en Willy. Al van kleinsaf aan wist hij iedereen te charmeren, ook in het café waar zijn mama toen aan het werk was.

“Het café was verboden terrein voor Sam als kind, maar hij was zo hevig dat hij nu en dan toch binnenglipte. Hij kwam de vaste tooghangers dan geld vragen voor de jukebox. Die oudere mannen – die hij aansprak met ‘titi’ en ‘tata’, want spreken kon hij nog niet – hadden daar plezier in en gaven hem muntstukken. Mijn zoon is duidelijk geboren met muzikale genen, maar ik had nooit gedacht dat hij van artiest zijn z’n beroep zou maken”, glimlacht mama Christiane in Tv Familie.

Mama Christiane kan beamen dat Sam een echt moederskindje is. “Allebei. Sam heeft twee oudere broers en die hebben hem altijd vertroeteld. Mijn man en ik werkten en wij konden weleens op onze strepen staan. Maar wanneer onze oudste kinderen op Sam moesten passen, kónden zij niet streng zijn. Ik moet Kelly proficiat wensen, want zij heeft toen een verwend zoontje in huis gehaald.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today