21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Echt Antwaarps Teater komt uit vakantie met ‘Een Surpries In Mijn Valies’

Echt Antwaarps Teater
© Echt Antwaarps Teater

Vanaf zaterdag 18 augustus 2018 start het echt Antwaarps teater met het blijspel van Ruud De Ridder ‘Een Surpries In Mijn Valies’ en daarmee wordt het nieuwe speelseizoen van het gezelligste theater in Vlaanderen op gang getrokken.

‘Een Surpries In Mijn Valies’ is een knotsgek blijspel van en met Ruud De Ridder. Verder vullen Peter Van Asbroek, Anke De Ridder, Nick Delafontaine, Tom Dingenen, Ludo De Wit en Eddy Romy de cast aan.

Verhaal

Vier vrienden die mekaar kennen van de ‘eenzame hartenclub’ willen een bevriend koppel verrassen. Zij zijn de enigen bij wie het huwelijk stand houdt. Tijdens hun verblijf op een city-trip naar Londen, versieren de vier het hele appartement van het koppel. Ze bereiden tal van surprises voor, studeren liedjes en dansjes in en hebben een groot geschenk.

Ze zijn echt blij dat er toch iemand uit de vriendenkring is wiens huwelijk stand houdt. Als het koppel thuis komt zit iedereen in spanning verstopt om hen de thuiskomst van hun leven te bezorgen. Maar dan gebeurt er iets heel onverwachts. Een blijspel over eerlijke vriendschap en huichelarij!

Praktisch

  • Wanneer?  Van 18 augustus tot en met 7 oktober 2018, Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 en op zondag om 15u
  • Waar? Echt Antwaarps Teater, Antwerpen
  • Tickets en info: www.echtantwaarpsteater.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today