12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Echtgenoot Kathleen doet opvallende uitspraak: “zij is de enige échte blonde van K3”

Foto: DPG Media

De afgelopen maanden waren er op televisie heel wat programma’s te zien in het Kempisch dialect. Denk maar aan ‘De Kemping’, ‘Glad ijs’ en ‘Villa Zuid-Afrika’. In dat laatste zien we ex K3’tje Kathleen Aerts en haar man Steven Van Hoof heerlijk plat Kempisch praten. “Mocht ik Algemeen Nederlands praten zou dat gemaakt en houterig klinken. Ik kan daar ook niet aandoen. Ik ben opgegroeid in een boerengat in de Kempen, en Kathleen ook. Gelukkig bestaat er zoiets als ondertiteling op tv”, lacht Steven tijdens een interview met Tv Familie.

Steven wordt nog steeds heel vaak voorgesteld als ‘De man van…’, iets wat hem niet stoort. Hij is bijzonder trots op Kathleen, en ook op haar verleden als K3-zangeres. “Voor mij is zij de enige echte blonde van K3. De opperblondine, zeg maar. Dat zeg ik niet met enige minachting tegenover Josje en Klaasje, want ik ken hen niet goed. Qua karakter kan ik dus niet oordelen, maar zeker wat looks betreft steekt Kathleen er voor mij met kop en schouders bovenuit. Maar ik ben nog meer trots op haar als ik zie wat voor een fantastische mama zij is.”

Dat het nog steeds grote liefde is tussen de twee, dat is duidelijk af te leiden uit de beelden die we wekelijks te zien krijgen in ‘Villa Zuid-Afrika’. Daar neemt het koppel geen blad voor de mond en klappen ze soms al eens uit de biecht over onder andere hun seksleven. “Dat is altijd grappig bedoeld. Je moet dat niet te serieus nemen. We denken daar op het moment zelf niet bij na. Er wordt dag en nacht gefilmd en de microfoon die blijft natuurlijk wel opgespeld. Eigenlijk doen wij krak hetzelfde als wanneer er geen camera’s zouden zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today