26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Pascale Naessens ontkent in alle toonaarden: “dat is absoluut niet waar!”

Pascale Naessens
Foto: Photo News

Pascale Naessens, de vrouw van Paul Jambers en één van de best verkopende schrijfsters van kookboeken in ons land heeft al heel wat boeken geschreven. Binnenkort is het tijd voor een nieuw boek ‘Ik eet zo graag’. Zoals we zouden verwachten van Pascale, lijkt ook dit boek een succes te worden. Iets waar Pascale niet zomaar van uit gaat.

“Mensen denken vaak dat het allemaal vanzelf gaat maar da’s absoluut niet waar. Eén keer succes hebben is een toevalstreffer, maar om tien jaar succes te hebben moet je keihard werken. Niets, wordt je gegund, integendeel, alle ogen staan op mij gericht”, praat Pascale over haar boeken in Dag Allemaal.

Doordat de voorgaande boeken van Pascale Naessens zo’n succes waren, ligt de lat voor het volgende boek heel erg hoog. Met het boek wil ze dit keer graag een statement brengen en hoopt ze om haar doelpubliek te verbreden. “Lekker en veel eten hoeft geen negatieve gevolgen te hebben. Met mijn gezonde recepten eet je net veel en lekker, waardoor je meer energie krijgt. 

Koop hier ‘Ik eet zo graag’

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today