20 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
20 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Echtgenote van Peter Van de Veire: “je loopt niet weg wanneer het stormt”

Foto: VIER

Ilse Van Loy reageert in Dag Allemaal voor het eerst op het bewogen jaar dat ze als echtgenote van Peter Van de Veire achter de rug heeft. Haar man kwam in opspraak door de zaak ‘Eveline’ en dat was allesbehalve een makkelijke periode.

“Uiteraard is dat niet prettig”, geeft Ilse toe in Dag Allemaal. “Het raakt niet enkel hem, maar de hele familie. Dat neemt niet weg dat ik er ondertussen zelf wel eens een mopje over maak. Wanneer een van de kinderen vraagt waar Peter is, dan hoor ik mezelf bij voorbeeld luidop antwoorden dat hij vast en zeker ergens een filmpje aan het opnemen is”, kan Ilse de feiten ondertussen relativeren.

De echtgenote van Peter Van de Veire ontkent in het weekblad ook dat de zaak ‘Eveline’ een beschamend moment voor haar was. “Ik zie niet in waarom. De dag nadat het nieuws breed uitgesmeerd werd, ben ik gewoon gaan werken. Ik heb dan ook helemaal niets gedaan waarvoor ik me zou moeten schamen”, klinkt het gedecideerd bij Ilse Van Loy in Dag Allemaal.

“Peter en ik hebben op een bepaald moment gekozen om dit leven samen te delen en dan loop je niet weg wanneer je in een storm terechtkomt”, benadrukt Ilse Van Loy. En dat wil niet zeggen dat er geen moeilijke gesprekken zijn geweest tussen het koppel, maar ook dat is intimiteit, meent Ilse Van Loy: “De moeilijkheden in de ogen durven te kijken. De kern van een huwelijk is dat je elkaar draagt wanneer de ander het moeilijk heeft en dat hebben we gedaan. Afwisselend”, aldus Ilse Van Loy in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today