16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Eddy Planckaert: “ik vertrouwde de foute mensen…”

Foto: Photo News

Iemand die geen fouten maakt in het leven, bestaat zo iemand zelfs? Ook Eddy Planckaert moet toegeven dat hij fouten heeft gemaakt in zijn leven. En dan vooral op zakelijk vlak. Maar is dat ook echt zijn schuld?

Zo ging zijn houthandel in Litouwen failliet waardoor hij zichzelf heel diep in de miserie heeft gestoken. “Daar heb ik één belangrijk ding uit geleerd: als je zaken doet, moet je ervoor zorgen dat alles wat je bezit, op je eigen grond staat”, klinkt hij resoluut in Dag Allemaal.

Een fout die hij toen heeft gemaakt, maar waaruit hij nu duidelijk lessen heeft getrokken. “Bij mij zat toen alles in het buitenland: eigendom, materiaal, grondstoffen. Ik was afhankelijk van anderen. Dan hoeft er maar één klein dingetje mis te lopen om in een situatie terecht te komen waarin alles verkeerd loopt.”

Eddy heeft de verkeerde mensen vertrouwd en heeft daaruit serieuze lessen getrokken. Zo valt niet iedereen zomaar te vertrouwen omdat ze je recht in de ogen kijken.

“Wat heb ik allemaal niet meegemaakt op dat vlak. Het komt altijd weer op hetzelfde neer: zorg dat het op je eigen grond staat, dan hoef je niemand meer te vertrouwen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today