19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Een Nederlandse Kerst met André Hazes

André Hazes
© Dino Music

Na de release van zijn album ‘Anders’, brengt André Hazes op 3 december zijn eerste kerstalbum ‘Kerst Met André Hazes’ uit. Een voorproefje van het album, de single ‘Deze Kerst Ben Ik Bij Jou’ verschijnt vandaag; het album komt aanstaande maandag uit en zal exclusief verkrijgbaar zijn bij de Nederlandse drogisterijketen Etos.

Met het album ‘Kerst Met André Hazes’ sluit André Hazes een succesvol jaar af. Zijn driedelige concertreeks in Rotterdam Ahoy was een groot succes, Vlaanderen zakte massaal af naar de Antwerpse Lotto Arena en ook 2019 kondigt zich veelbelovend aan. 

Voor ‘Kerst Met André Hazes’ nam hij tien nieuwe nummers op. Negen daarvan zijn speciaal voor de plaat geschreven. De tiende is een bewerking van zijn vaders ‘Met Kerst Ben Ik Alleen’ uit 1982.

Uniek aan dit kerstalbum, is dat het alleen als fysiek product zal verschijnen en exclusief verkrijgbaar zal zijn bij de Nederlandse drogisterijketen Etos. Bij aankoop van geselecteerde producten krijgen fans het album cadeau.

Vandaag lanceert André Hazes de single van het album: ‘Deze Kerst Ben Ik Bij Jou’. Dit voorproefje zal in tegenstelling tot de rest van het album wel beschikbaar zijn als download en stream.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today