15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Eline De Munck kan haar ogen niet geloven: "Ik wil geen oorlog starten"

Foto: ZEB

Dinsdagavond stelde An Lemmens haar nieuwe kledingcollectie voor. Normaal organiseert An Lemmens dan een evenement in één van de winkels van LolaLiza, maar door de geldende coronamaatregelen moest er een alternatief gezocht en gevonden worden. De collectie werd voorgesteld tijdens een Facebook Live waarop An de stukken één voor één voorstelde.

Het viel één van de kijkers op dat één van de kleedjes wel héél erg op een stuk uit de meest recente editie van Eline De Munck leek. De print van één van de kleedjes van An Lemmens lijkt als twee druppels water op een stuk uit het collectie van Eline De Munck. “Toen ik daarnet getagd werd in een foto, moest ik 2x kijken en me eens in de ogen wrijven”, schrijft Eline De Munck op Instagram Stories. “And i don’t want to be rude and start a war…Zoek de zeven verschillen”, waarbij Eline een foto post van de twee outfits.

Eline heeft overschot van gelijk: de prints lijken wel héél erg op elkaar. Heeft An Lemmens zich door de collectie van Eline De Munck laten inspireren? Hoe dan ook wenst Eline haar collega proficiat met de nieuwe collectie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today