2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023
2 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 november 2023

Fans willen Willy Sommers dolgraag knuffelen, maar dat ziet hij niet zitten

Willy Sommers
Foto: Gwenny Eeckels

De fans van Willy Sommers, dat zijn bijzonder fanatieke fans. Sommigen zijn zelfs iets té fanatiek en doen er echt alles over om telkens weer op de eerste rij te staan bij een optreden. Uren op voorhand al aanwezig zijn terwijl de opbouw in de tent nog bezig is? Geen probleem voor de fans van Willy Sommers. Die missen hun idool ondertussen al een tijdje.

Willy Sommers kan net zoals de andere artiesten niet optreden en dus kunnen de fans niet meezingen en niet met hun idool op de foto. En moest Willy toch gaan optreden, dan heeft hij alvast beslist om niet meer te knuffelen met de fans. “Neen, nu gebeuren de selfies op een afstandje. Daar houd ik écht wel rekening mee”, vertelt Willy Sommers in TV Familie. “Al zijn de vaste fans wel wat ongerust. Er is al een kleine vorm van paniek ontstaan. Ah ja, die willen na maanden nog eens graag op de foto met mij. Maar sorry, het zal nu echt zonder vastpakken zijn, hoor.”

Wie Willy Sommers live aan het werk wil zien, kan op woensdag 15 juli om 18 en om 21 uur terecht in het Studio 100 Pop-Up Theater van Puurs. Tickets via popupconcerten.be .

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today