9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Elise Roels: “Dat zou toch niks voor mij zijn” 

Elise Roels
Foto: VRT

Dankzij ‘Thuis’ weten we nu allemaal perfect hoe een platform als ‘OnlyFans’, of ‘FansOnly’ zoals het in de reeks heet, werkt. Emma, gespeeld door Elise Roels, maakte haar comeback in de reeks en het werd al heel snel duidelijk dat ze geld probeert te verdienen via het platform. 

“Weet je wat ik het minst geloofwaardige vond? Dat Emma maar 20 euro voor een foto vroeg. Oké, het waren onschuldige foto’s: een close-up van haar lippen, haar neuspiercing of haar elleboog. Maar 20 euro? Ik voelde me beledigd in haar plaats”, lacht Elise in Humo. 

Zelf zou Elise nooit op OnlyFans gaan, ook al verdient het goed en gemakkelijk geld. Maar ze kan goed begrijpen dat vrouwen het wel doen. 

“Als een vriendin me zou opbiechten dat ze een OnlyFans-account heeft, dan zou ik zeggen: ‘You go, girl!’ Maar thuis voor de webcam mijn kleren uittrekken, is niks voor mij. Ik ben zelfs niet goed in selfies maken. Als mijn lief me zou vragen: ‘Stuur me eens een pikante foto’, denk ik waarschijnlijk: shit! Ik zie mijn lichaam graag, maar niet zó graag. Ik zou het zelfs stresserend vinden: wat als die foto bij iemand anders terechtkomt? Als vrouw moet je toch oppassen, zeker omdat ik nu ook leerkracht ben en voor de klas sta.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today